Politica de confidentialitate

Small Pack Solutions S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal este un aspect fundamental in activitatea noastra, de aceea prelucram datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”) si cu legislatia aplicabila in acest domeniu.

In aceasta pagina veti regasi toate detaliile legate de modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi pentru achizita de produse prin site-ul laplic.ro.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate.

Date de identificare si de contact

Laplic.ro este denumirea comerciala a S.C. Small Pack Solution S.R.L., persoana juridica, avand sediul social in Str. Principala, nr.74, Localitatea Milosesti, Judetul Ialomita, cu numar de ordine in Registrul Comertului J21/185/2015, cod unic de inregistrare fiscala RO34591459 (in continuare „laplic.ro” sau “noi”). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal sunt: smallpacksolution@gmail.com; 0756281733.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate de noi

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, cum ar fi:

  • Adresa de e-mail, telefonul, numele si prenumele/ denumirea societatii, la crearea contului pe site-ul nostru;
  • Produsele dorite, adresa de livrare, datele de identificare ale societatii/ datele de identificare ale persoanei, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc, la plasarea unei comenzi pe site-ul nostrum;

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod datele cu character personal, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

Scopurile si temeiurile prelucrarii

  • Crearea si administrarea contului de client pe site-ul laplic.ro;
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  • Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau la produsele achizitionate;
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  • Pentru Marketing prin canale de comunicare electronica (e-mail/SMS/etc.) newslettere generale si tematice

Comunicarile de marketing se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastral, exprimat prin bifarea casutei “Doresc sa primesc newsletter-ul cu informatii despre campaniile si produsele  laplic.ro”. Retragerea consimtamantului se poate realiza in orice moment, prin:

  • Modificarea setarilor din contul de client;
  • Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
  • Contactarea laplic.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. Atunci cand folosim informatii cu privire la dumneavoastra pentru un interes legitim al nostrum luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate. Ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs in cel mai scurt timp posibil cererii dvs.

  • Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului web fata de atacuri cibernetice:
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fara a incalca libertatile dvs fundamentale.

 Durata de pastrare a datelor cu caracter personal

Stocam datele dumnevoastra cu caracter personal cat timp aveti un cont pe site-ul laplic.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Transmiterea datelor cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plata/bancare
  • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare/ vanzare pe piata a produselor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Acesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte/ acorduri incheiate cu acestia.

 

Stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Stocam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

 

Securitatea datelor cu caracter personal

Asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform prevederilor legale.

Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si asigurand redundanta stocarii.

Pentru efectuarea plaţilor folosim serviciile procesatorului de plaţi PlatiOnline. Orice informaţii privitoare la plaţi sunt criptate, folosind tehnologia SSL.

Va informam ca transmiterea informaţiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor reţele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terţe parţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Drepturile utilizatorului

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dumneavoastra, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange Autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa Justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea textului de  mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

  • Va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului creat pe site-ul laplic.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dumnevoastra.
  • Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal. Va rugam sa retineti ca in cazul in care solicitarea dumneavoastra este excesiva sau cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.
  • Durata de raspuns la solicitarile dumneavoastra este de maxim 30 de zile de la inregistrare. In situatia in care analiza solicitarii dumneavoastra este complexa, este posibil ca termenul de 30 de zile sa fie prelungit cu un interval de maxim 30 de zile, caz in care va vom anunta prin intermediul unui email.
  • Este posibil ca pentru solutionarea solicitarii dumneavoastra sa ne fie utile informatii suplimentare din partea dumneavoastra, caz in care ne rezervam dreptul de a va contacta cu scopul de a reduce durata de raspuns.
  • Cererile care pot afecta negative drepturile si liberatile unei alte persoane vizate, nu vor fi onorate.


Drepturile vizate si descrierea acestora

  1. Dreptul privind accesul:

Ce ne puteti solicita

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • sa va oferim alte informatii despre datele dumnevoastra cu caracter personal, cum ar fi datele pe care prelucram, scopul orelucrarii, persoanele carora le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, care a fost modalitate de colectare a datelor. Toate aceste ifnormatii le regasiti in aceasta sectiune.
  1. Rectificarea

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dumneavoastra cu caracter personal inexacte sau incomplete. Vom parcurge impreuna un process de verificare a exactitatii datelor inainte de rectificarea acestora.

  1. Stergerea datelor

Ne puteti cere sa stergem datele dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se bazeaza pe consimtamant);
  • dati curs unui drept legal de a va opune;
  • acestea au fost prelucrate ilegal;
  • ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dumneavoastra de stergere a datelor cu caracter personal in cazul in care prelucrarea acesora este necesara pentru: respectarea unei obligatii legale sau constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista si alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea de stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Inainte de exercitarea acestui drept este necesar sa salvati toate datele si documentele existente in contul dumneavoastra creat pe laplic.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (ex: facturile fiscal). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar noi vom fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului creat pe laplic.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

  1. Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora;
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dumnevoastra aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;
  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Vom continua sa folosim datele dumneavoastra cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dumneavoastra.;
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta;
  • pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.
  1. Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, daca prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dumneavoastra si prelucrarea se face prin mijloace automate.

  1. Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dumneavoastra in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

  1. Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respective produce efecte juridice cu privire la dumneavoastra sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dumneavoastra;
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dumneavoastra sau se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra explicit.
  1. Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea de Supraveghere cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Datele de contact ale Autoritatii sunt urmatoarele:

  • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;
  • Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
  • E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

Fara a va afecta dreptul dumneavoastra de a contacta in orice moment Autoritatea, va rugam sa ne contactati in prealabil si ne angajam sa intreprindem toate actiunile necesare solutionarii pe cale amiabila a solicitarii.

Cosul meu
Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Contul meu
0 Favorite
0 items Cosul meu
Meniu