Comenzile din perioada 21.08.2023 – 31.08.2023 vor fi procesate incepand cu prima zi lucratoare 04.09.2023.

Vacanta placuta!

Comenzile din perioada 21.08.2023 – 31.08.2023 vor fi procesate incepand cu prima zi lucratoare 04.09.2023.

Vacanta placuta!

BRANDUL TĂU PE PLIC
BRANDUL TĂU PE PLIC

Despre noi

La Plic a fost infiintata in anul 2015 si este o companie ce activeaza in sectorul Horeca.

Am devenit un partener de nadejde pentru foarte multe businessuri din acest domeniu, oferindu-le monodoze de zahar, indulcitor, sare, piper si dressinguri, ambalate in materiale de cea mai buna calitate, de cele mai multe ori personalizate cu identitatea vizuala a fiecaruia . Calitatea produselor noastre vine sa completeze preparatele clientilor nostri si sa le puna in valoare.

In activitartea noastra, incercam sa sprijinim afacerile locale, astfel incat, multi dintre furnizorii nostri sunt din Romania, de la furnizorii de materii prime, pana la productia de ambalaje.

Nevoile clientilor nostri precum si evolutia businessurilor lor ne motiveaza sa crestem permanent portofoliul de produse. Daca debutul drumului nostru in lumea ambalarii de produse la plic a fost realizat cu monodoze de zahar, indulcitor, sare si piper, am ajuns astazi sa ambalam peste 20 de produse in monodoze cu  ambalaj standard sau personalizat pentru mai mult de 100 de clienti de pe intreg teritoriul Romaniei. Si nu doar numarul produselor sau al clientilor reprezinta un motiv de mandrie pentru noi, ci si faptul ca de cele mai multe ori, acestia ne-au devenit  adevarati prieteni, iar businessurile noastre se dezvolta mana in mana!

Daca si tu ai nevoie de un partener pentru productia de monodoze de condimente, dressinguri sau indulcitori, lasa-ne un mesaj! Ne vom asigura ca vei beneficia de experienta laplic.ro in fiecare moment, iar produsul iti va depasi asteptarile!

Intreaga  gama de produse dezvoltata de laplic.ro, o gasesti aici.

Cosul meu

In perioada 10-17 iulie echipa Laplic.ro va fi in vacanta.

Comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi pregatite pentru livrare incepand cu data de 18 iulie.

Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Contul meu
0 Favorite
0 items Cosul meu
Meniu