Informatii Livrare

Produsele vandute de laplic.ro sunt livrate prin intermediul companiilor de curierat partenere. Selectia companiei de curierat se face de catre noi, in functie de localitatea unde ati optat sa va fie livrate produse si disponibilitatea de livrare in acea zona a companiei.

Termenul de expediere a produselor din momentul  confirmarii comenzii este de 1-3 zile lucratoare.

Ne vom asigura ca produsele si documentele ce le insotesc sunt ambalate corespunzator. Dupa predarea coletelor catre firma de curierat, acestia sunt responsabili pentru pastrarea integritatii acestora.

Va recomandam sa verificati integritatea coletelor la livrare, iar in situatia in care ambalajul coletelor este deteriorat sa semnalati acest fapt curierului responsabil cu livrarea.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii de catre dumneavoastra, in locatia indicata in Comanda.

Livrarea este considerata finalizata odata cu semnarea documentelor de livrare de catre dumneavoastra. De asemenea, deteriorarea produselor sau pierderea acestora dupa livrare nu constituie responsabilitatea companiei noastre sau a companiei de curierat.

Taxele de livrare percepute de companiile de curierat partenere pornesc de la 25 lei. In pagina de comanda va fi afisat costul total de livrare al comenzii dumneavoastra. Acesta variaza in functie de greutatea produselor adaugate in cos si locatia de expediere.

In cazul comenzilor mai mari de 500 de lei si o greutate de maxim 15 kg , costurile de transport vor fi suportate de compania noastra. Conditiile de pret si greutate sunt cumulative, indeplinirea unei singure conditii din cele doua duce la achitarea costurilor de transport de catre dumneavoastra.  Suplimentar, pentru comenzile cu o valoare minima de 500 de lei si o greutate mai mare de 15 kg, vor beneficia de transport gratuit in limita a 15 kg, fiecare kg suplimentar peste aceasta greutate conducand la achitarea de costuri de transport de catre dumneavoastra in valoare de 1 leu/kg incepand cu al 16-lea kg .

Costurile de transport pot fi vizualizate in cosul dumneavoastra, in pasul Finalizare comanda.

Desi partenerii nostri responsabili cu livarea produselor respecta in marea majoritate a cazurilor termenele de livrare a produselor, pot exista perioade calendaristice in care procesul de livrare sa inregistreze intarzieri( exemplu: Sarbatorile de Paste si de Craciun, perioadele de promotii precum Black Friday).

Termenul de livrare este exclusiv in sarcina companiei de curierat.

Cosul meu
Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Contul meu
0 Favorite
0 items Cosul meu
Meniu