Termeni și condiții

 1. Definitii
  Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor bunurilor si serviciilor vandute de S.C. SMALL PACK SOLUTION S.R.L. prin intermediul magazinului online laplic.ro, catre cumparator.
 1. Termeni

Site – www.laplic.ro 

Continut – toate informatiile care se regasesc pe acest site, indiferent de format.

Specificatii – descrierea bunurilor si serviciilor.

Vanzator – SC Small Pack Solution SRL, prin intermediul site-ului laplic.ro

Cumparator – persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda de bunuri sau servicii.

Utilizator – persoana fizica sau juridica care prin crearea unui cont pe site este de acord cu Termenii si Conditiile prezentate pe site.

Cont – informatiile despre utilizator / cumparator (date de identificare, comenzi, facturi, etc) accesate prin logarea cu o adresa de e-mail si a unei parole.

Produs – orice bun corporal mobil

Comanda – intentia exprimata de un potential cumparator pentru achizitia de bunuri si servicii, prin intermediul site-ului, intr-un format electronic sau telefonic.

Contract la distanta – O.U.G. nr.34 din 2014 – orice contract incheiat intre profesionist / comerciant si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este încheiat contractul;

Contract de prestari de servicii – orice contract, altul decat un contract de vanzare, in temeiul caruia profesionistul presteaza sau se angajeaza sa presteze un serviciu consumatorului, iar acesta plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestuia;

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun sau serviciu, cumparatorului

Garantie comerciala – orice angajament din partea profesionistului sau a unui producator (denumit in continuare garantul) fata de consumator, in plus fata de obligatiile legale prevazute la art.5-14 din Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la garantia legala de conformitate, de a rambursa pretul platit sau de a inlocui, a repara sau a intretine produsele in orice mod, in cazul in care acestea nu corespund specificatiilor sau oricarei altei cerinte din declaratia privind garantia sau din publicitatea relevanta disponibila in momentul sau inaintea incheierii contractului, cerinta care nu este legata de conformitate;

 1. Identitatea firmei si descrierea serviciilor

Magazinul online laplic.ro este administrat de SMALL PACK SOLUTION SRL. Magazinul comercializeaza monodoze (produse ambalate la plic sau stick) de condimente, dressing si indulcitori, doar pe teritoriul Romaniei.

 1. Inregistrarea unei comenzi

Inregistrarea unei comenzi prin intermediul magazinului online laplic.ro, presupune exprimarea acordului din partea potentialului comparator cu comunicarea telefonica sau prin e-mail, utilizata de laplic.ro.

O comanda se poate aplica pentru un bun sau serviciu, din oferta de pe site.

Contractul intra in vigoare la momentul emiterii facturii fiscale catre cumparator.

Preturile produselor sunt valabile pana la momentul efectuarii platii.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda clientului in situatia unui pret derizoriu sau incorect afisat pe site, daca dintr-o eroare de comunicare produsul nu mai poate fi comandat sau perioada de livrare depaseste limita rezonabila de timp, datele clientului sunt incorecte sau incomplete, tranzactia cu cardul clientului nu a fost acceptata de banca.

 1. Livrarea produselor

Produsele vandute de laplic.ro sunt livrate prin intermediul companiilor de curierat partenere. Selectia companiei de curierat se face de catre noi, in functie de localitatea unde ati optat sa va fie livrate produse si disponibilitatea de livrare in acea zona a companiei.

Termenul de expediere a produselor din momentul  confirmarii comenzii este de 1-3 zile lucratoare.

Ne vom asigura ca produsele si documentele ce le insotesc sunt ambalate corespunzator. Dupa predarea coletelor catre firma de curierat, acestia sunt responsabili pentru pastrearea integritatii acestora.

Va recomandam sa verificati integritatea coletelor la livrare, iar in situatia in care ambalajul coletelor este deteriorat sa semnalati acest fapt curierului responsabil cu livrarea.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii de catre dumneavoastra, in locatia indicata in Comanda.

Livrarea este considerata finalizata odata cu semnarea documentelor de livrare de catre dumneavoastra. De asemenea, deteriorarea produselor sau pierderea acestora dupa livrare nu constituie responsabilitatea companiei noastre sau a companiei de curierat.

In cazul comenzilor mai mari de 500 de lei si o greutate de maxim 15 kg , costurile de transport vor fi suportate de compania noastra. Conditiile de pret si greutate sunt cumulative, indeplinirea unei singure conditii din cele doua duce la achitarea costurilor de transport de catre dumneavoastra. Suplimentar, pentru comenzile cu o valoare minima de 500 de lei si o greutate mai mare de 15 kg, vor beneficia de transport gratuit in limita a 15 kg, fiecare kg suplimentar peste aceasta greutate conducand la achitarea de costuri de transport de catre dumneavoastra in valoare de 1 leu/kg incepand cu al 16-lea kg .

Costurile de transport pot fi vizualizate in cosul dumneavoastra, in pasul Finalizare comanda.

Desi partenerii nostri responsabili cu livarea produselor respecta in marea majoritate a cazurilor termenele de livrare a produselor, pot exista perioade calendaristice in care procesul de livrare sa inregistreze intarzieri( exemplu: Sarbatorile de Paste si de Craciun, perioadele de promotii precum Black Friday).

Termenul de livrare este exclusiv in sarcina companiei de curierat.

 1. Drepturile si obligatiile vanzatorului / firmei

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, etc) este proprietatea laplic.ro si nu poate fi copiat, publicat, folosit in scopuri personale sau comerciale fara acordul scris al proprietarului care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Vanzatorul are obligatia de a prelua comanda de la client, de a confirma prin mijloace electronice(e-mail, sms) sau/si telefonic.

Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau a inlocui acesti termeni, fara a anunta in prealabil.

laplic.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, de a inchide conturile deschise pe site, daca exista tentative sau suspiciuni de frauda, in situatia furnizarii de informatii personale false care impiedica executarea contractului de vanzare-cumparare, daca este utilizat un limbaj injurios in comentarii cu scopul de a defaima.

laplic.ro are dreptul de a refuza clientii care au inregistrat comenzi anulate si retur de produse, in mod repetat.

 1. Limitarea responsabilitatii firmei

laplic.ro nu va fi raspunzatoare pentru pagube directe, indirecte, situatii accidentale, sau alte pierderi intangibile rezultand din: comportamentul utilizatorilor, imposibilitatea accesarii site-ului, acces neautorizat la datele clientului, actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor site-ului, in situatii de neglijenta sau infractiuni, neindeplinirea unei comenzi din motive obiective, deteriorarea produsului in timpul transportului sau orice alta problema de natura tehnica.

In timpul livrarii produselor catre cumparator, nu suntem raspunzatori pentru intarzierea si integritatea coletelor livrate prin firme de curierat.

laplic.ro depune eforturi pentru informarea corecta a clientului, despre caracteristicile, preturile produselor si serviciilor afisate pe site. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile la produsele cu preturi derizorii, rezultate din greseli de tiparire.

Promotiile si ofertele speciale sunt valabile in limita stocului disponibil.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, intreruperea sau suspendarea site-ului laplic.ro.

laplic.ro isi desfasoara activitatea de vanzare a produselor prin intermediul magazinului online, in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.

 1. Drepturile si obligatiile cumparatorului

Clientii au dreptul de a utiliza paginile site-ului laplic.ro exclusiv pe propria raspundere, de a-si crea un cont, sa de a modifica sau sterge acest cont din motive specifice, de a comanda produse, respectand Termenii si conditiile acestuia.

La crearea unui cont sau la efectuarea unei comenzi, potentialul comparator (utilizatorul) se obliga sa nu furnizeze informatii si date personale false, sa nu instraineze contul si mai ales parola.

Clientul poate lansa o comanda electronica prin intermediul site-lui sau telefonic, exprimandu-si acordul cu Termenii si conditiile acestui site, acceptand astfel sa primeasca produsele solicitate si sa plateasca contravaloarea lor. Acesta poate anula o comanda prin e-mail sau telefonic, inaintea expedierii produselor.

Cumparatorul poate posta opiniile legate de produsele achizitionate, reclamatiile fiind acceptate doar la adresele de e-mail mentionate in pagina de contactReclamatiile se vor solutiona in termen de maxim 30 zile, cu posibilitatea prelungirii acestui termen cu maxim 30 de zile, in cazul sesizarilor ce necesita o analiza complexa.

Cumparatorul nu va dezvalui unei terte parti sau nu va face publice prin intermediul internetului sau mijloacelor media, documentele (oferte, facturi, certificate de garantie, procese verbale) sau informarile primite de la comerciant/vanzator.

Persoanele minore pot comanda produse doar cu consimtamantul reprezentantilor legali.

Cumparatorul poate notifica vanzatorul pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale.

 1. Garantii

Garantia unui produs este valabila din momentul livrarii acestuia.

Produsele comercializate prin intermediul http://www.laplic.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de conformitate. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de http://www.laplic.ro se livreaza in urma comenzilor efectuate online si/sau telefonic, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.

 1. Confidentialitatea si protectia datelor

  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinul laplic.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizator.

  Prin crearea unui cont pe site, clientul isi exprima consimtamantul ca laplic.ro sa administreze datele acestuia cu caracter personal, conform legii.
  Toate detaliile legate de politica noastra de confidentialitate le gasiti in pagina dedicata.

 2. Drepturi de proprietate intelectuala
  Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala. Numele site-ului, imaginile, textele, simbolurile, elementele de grafica web, scripturile, programele, nu pot fi prelucrate, copiate, publicate, folosite in scopuri personale sau comerciale fara acordul scris al proprietarului.
 1. Litigii
  Neintelegerile referitoare la executarea contractului de vanzare-cumparare vor fi rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar, apeland la instanta de judecata competenta de la sediul comerciantului (vanzatorului).

NR. REG. COM.: J21/185/2015

C.U.I.: 34591459

CAPITAL SOCIAL: 200 lei

SEDIU SOCIAL: Str. Principala, Nr.74, Milosesti, Ialomita

IBAN: RO51BRDE426SV78621274260

BANCA: BRD – Lucretiu Patrascanu

IBAN: RO51BTRLRONCRT0532329501

BANCA: BANCA TRANSILVANIA – Agentia Magurele

IBAN: RO25RZBR0000060017784117

BANCA: Raiffeisen Bank – Agentia Slobozia

Cosul meu
Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Contul meu
0 Favorite
0 items Cosul meu
Meniu