Metode de plată

Comenzile plasate pe site-ul nostru, pot fi achitate utilizand una din urmatoarele metode de plata:

  • Plata ramburs la livrare. Plata prin aceasta metoda se poate efectua doar cash;
  • Transfer bancar prin ordin de plata;

    Plata prin ordin de plata se efectueaza in avans, pe baza facturii proforme emise in momentul primirii comenzii si confirmarii acesteia cu dumneavoastra. Dupa efectuarea platii este necesar sa trimiteti pe e-mail dovada platii (OP-ul procesat de banca) la adresa: comenzi@laplic.ro. Ulterior, vom emite factura fiscala ce va fi expediata odata cu comanda.
  • Online cu card bancar,prin platforma PlatiOnline (Visa/Maestro/Mastercard). Pentru aceasta metoda de plata nu veti achita niciun comision;

Detaliile procesului de plata:

Introducerea datelor cardului: dupa revizuirea finala a comenzii din pasul 2 al formularului de comanda veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde trebuie sa completati detaliile cardului dumneavoastra. Apoi sunteți redirectionat pe pagina de autorizare prin sistemul 3DSecure.

 Sistemul de plata oferit de partenerul PlatiOnline.ro functioneaza prin autorizare si incasare. În momentul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia a fost blocata in contul bancar asociat cardului dumneavoastra. Conform reglementarilor Visa si Mastercard in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, incasarea sumei aferente comenzii se face in momentul in care expediem comanda catre dumneavoastra (moment in care produsele parasesc depozitul, existand o dovada a predarii acestora serviciului de curierat in vederea expedierii catre client). Tranzactia aferenta platii efectuate va  aparea in extrasul de cont cu numele laplic.ro.

Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul de plati online, puteti accesa website-ul partenerului nostru, PlatiOnline.ro.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Cosul meu
Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Contul meu
0 Favorite
0 items Cosul meu
Meniu